Vitaliserende trainingen, workshops, cursussen geweldloze communicatie.

Even voorstellen Anja en Martijn

De school voor Vitaliserend communiceren  is opgericht door communicatietrainers  Martijn Ceelen en Anja Nekeman, beide trainers van de GC Kring.  Martijn Ceelen werkt als ICT/Communicatie consultant en is onder andere oprichter van Sovhie, een vereniging voor maatschappijkritische ICT-ers. Anja Nekeman is werkzaam als zelfstandig allround coach, natuurgeneeskundig therapeut en trainer.

Vanuit hun gezamenlijke passie hebben zij een aantal actieve en inspirerende workshops ontwikkeld op basis van de theorie van Geweldloos Communiceren. In deze workshops leert men hoe (lastige) communicatie met de ander en jezelf ook zonder stress kan en hoe je door anders communiceren jezelf vitaler en gezonder kunt voelen. Met als resultaat: meer energie, begrip en verbinding.

foto-martijn-ceelen Martijn Ceelen, iConsultancy, docent & oprichter

foto-anja-nekeman Anja Nekeman, balansconsult, docent & oprichter


VC LogoAnja en Martijn zijn beiden internationaal gecertificeerd trainer bij het CNVC en lid van de GC trainers Kring Nederland.

Over De school voor Vitaliserend communiceren

Anja en Martijn hebben samen De school voor Vitaliserend communiceren opgericht met het doel een wezenlijk verschil te kunnen maken met het uitgangspunt Geweldloze communicatie.
Dit doen ze door een specifieke 360 graden aanpak. Deze aanpak brengt een gedragsverandering op gang zodat een persoonlijk ontwikkelings-traject op zowel psychisch emotioneel, fysiek en (non) verbaal niveau plaats vindt. Het doel is zowel het leven van jezelf én de ander te verrijken.

Door de gevarieerde achtergrond, breedte van de workshops en het vermogen om te kunnen doorpakken weten Anja en Martijn telkens weer een verbluffend blijvend resultaat te behalen in een relatief korte tijd.  Het uitgangspunt is namelijk altijd heel praktisch: Het toepasbaar maken van Geweldloze Communicatie

Uitgangspunten

vitaliserend enegrie gevend blad

Partners

Anouk Dijkstal, anoukdijkstal, adviseur marketing & communicatie VC.

Beatrice Nattermuller, 4Ring, mede-docent en mede-ontwerper, trainingen VC, social media, NVC apps.

Martin van der Meulen, ai-opener, mede-ontwerper NVC apps.

Bridget Belgrave, nvc dancefloors, mede-ontwerper en vertaler engelse versie NVC apps.

 

Share

UK iphone app nonviolent communication checkin DE iphone app gewaltfreie kommunikation checkinFR iphone app communication non violenten checkin App info:

Toegepaste trainingen geweldloze communicatie

centre for non violent communication

altijd door 2 internationaal gecertficeerde
trainers:

Anja Nekeman
06-50602057

Martijn Ceelen
06-55748964

 

‘Meer energie vanuit verbinding, minder vanuit conflict’


vitaliserend enegrie gevend blad